10 Kişilik İftar Yemeği Kazan

10 Kişilik İftar Yemeği Kazan

Ramazan ayında insanların sevdikleri ile birlikte iftar yapması ayrı bir keyiftir. Uzun zaman görüşmeyen dostlar ramazan sofralarında yeniden buluşur hasret giderir. Ramazanda oruçlu iken iftar hazırlamaya her zaman vakit bulamayabilirsiniz. Bazen de dışarıda bir iftar yapıp hava almak istersiniz. Gelin görün ki restoranlar bu işi adeta bir fırsata çevirmiş ve iftar fiyatları el yakıyor. En çok da 100TL'lik iftar yapıp sonra fitreyi 15TL'den verenler bize ilginç geliyor. En azından bir iftar bedeli verilmesi gerekmez miydi?

Neyse biz kampanyamıza dönelim. Ramazan menülerini uygun fiyatlarla almak isteyenler fırsat sitelerine akın ediyor. En popüler fırsat sitelerinden biri olan FırsatBuFırsat sitesi de güzel bir kampanya düzenlemiş. Sitedeki zengin menüler ve fırsat seçeneklerinden hem kendiniz yararlanabilir, hem de fırsatları arkadaşlarınıza duyurarak iftar yemeği kazanabilirsiniz.

1 Temmuz'a kadar arkadaşlarını da FırsatBuFırsat avantajlarından haberdar ederek yararlanmasını sağlayan 1 kişiye 10 kişilik iftar yemeği hediye edilecek.

www.firsatbufirsat.com
10 Kişilik İftar Yemeği Kazan 10 Kişilik İftar Yemeği Kazan Reviewed by admin on Haziran 16, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.