Shell Babalar Günü Kampanyası

Shell Babalar Günü Kampanyası

Shell'den babalar gibi kampanya! Babanızla birlikte tatile çıkma hayali kurduğunuz oldu mu? Eğer şimdiye kadar böyle bir hayal kurmadıysanız bile şimdi bu hayali kurmanın tam zamanı. Babanız ile birlikte geçireceğiniz tatilin hayalini kurun, bir de üstüne fotoğrafını çekin, Shell hayalinizi gerçeğe dönüştürsün.

Shell tarafından Instagram üzerinden düzenlenen kampanyada babanız ile birlikte hayalini kurduğunuz tatilin fotoğrafını #babamlaben etiketi ile paylaşanlar arasından jüri değerlendirmesi sonunda seçilecek bir kişi çift kişilik tatilin sahibi olacak. Jüriyi etkilemek için sıra dışı fotoğraflarla yarışmaya katılmanızı öneririz.

Kampanyaya katılmak için 18 Haziran saat 20:00'a kadar fotoğraflarınızı #babamlaben etiketi ile Instagram'a yükleyebilirsiniz. Kazananlar 24 Haziran'da açıklanacak ve bir kişiye Bodrum Rixox Premium hotel'de 3 gün 4 gece çift kişilik tatil hediye edilecektir. Hem de İstanbul - Bodrum - İstanbul uçak biletleri ve otel - havaalanı arası ulaşım da Shell tarafından karşılanacak.

http://www.shell.com.tr/products-services/on-the-road/promotions/babamlaben.html
Shell Babalar Günü Kampanyası Shell Babalar Günü Kampanyası Reviewed by admin on Haziran 17, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.