Garanti Bankası Karne Hediyesi

Garanti Bankası Karne Hediyesi

Şimdiki çocukların elinden akıllı telefonlar, tabletler düşmüyor. Sokaklarda oynaması gereken, büyükler sohbet ederken onların yanında bulunup konuşulanları dinleyip bir şeyler öğrenmesi gereken çocuklar adeta akıllı tablet ve telefonlara bağımlı olmuş halde. Oysa bizim çocukluğumuzda öyle miydi? Topaçlarla oynar, su fışkırtan yüzüklerle şakalar yapar, ufo pervaneleri hızlıca çevirerek uçururduk. Solo testte bir bırakınca kendimizi dahi ilan ederdik. Sonraları tetris oynamaya başlamıştık ama o bile bizi toplumdan uzaklaştırmamıştı.

Garanti bankası eski oyunları çocuklara yeniden tanıtmak istemiş olacak ki solo test ödüllü bir kampanya başlatmış. Çocuklara karne hediyesi dağıtmak için düzenlenen kampanyada Snapchat uygulaması üzerinden garantibankasi hesabına en orijinal halde karne fotoğrafı gönderenler solo test kazanıyor.

Kampanyadaki solo test çocukluğumuzu bize geri getirmeye yetmedi, şöyle nostaljik oyuncak seti olsa da çocukluğumuza dönsek diye düşünüyorsanız size şöyle bir paket öneririz.
https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-tasinabilir-konsol-nostaljik-oyuncak-seti-315161559/detay/

Kredi kartı ile almak isterseniz (28TL)
https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-oyuncak-nostaljik-oyuncak-seti-kargo-bedava-314800689/detay/
Garanti Bankası Karne Hediyesi Garanti Bankası Karne Hediyesi Reviewed by admin on Haziran 29, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.