Milli Takım Forması Kazan

Milli Takım Forması Kazan

A Milli futbol takımımız Fransa'da Avrupa şampiyonası için ter dökecek. Fransa'da maçları izleyerek hem takımımıza moral vermeyi hem de o atmosferi yaşamayı istediğinizi biliyoruz. Günümüzde teknolojinin gelişmesi ile birlikte millilerimize moral vermenin farkı yöntemleri de ortaya çıktı. Örneğin milli takım için ‘Kırmızı, Beyaz, En Büyük, Türkiye’ kelimelerinden birini içeren bir video çekerek takımına destek olabilir, üstüne bir de milli takım forması kazanabilirsin.

Tahincioğlu tarafından düzenlenen kampanyaya katılmak için ‘Kırmızı, Beyaz, En Büyük, Türkiye’ kelimelerinden bir tanesini söylerken videonu çekmek ve videoyu Instagram hesabında paylaşman gerekiyor. Videonun en az 3 saniyelik olması gerektiğini unutma. Videoya #EvdenDestek etiketini de eklersen kampanyaya katıldın demektir. Jüri değerlendirmesi sonucunda 300 kişi lisanslı Euro 2016 Türkiye Taraftar Tişörtü kazanacak. Ödül bununla da sınırlı değil. Yine jürinin seçeceği 10 kişi de 17 Haziran 2016 Cuma günü oynanacak İspanya-Türkiye maçını Nidapark Başakşehir'de eski milli takım kalecimiz Rüştü Reçber ile izleme şansı yakalayacak.

Kampanyaya katılmak için ayrıca @tahincioglugmk Instagram hesabını takip etmeyi, ayrıca videonuzun görülebilir olması için de Instagram profilinizin herkese açık olduğundan emin olun.

http://www.evdendestekol.com/
Milli Takım Forması Kazan Milli Takım Forması Kazan Reviewed by admin on Haziran 09, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.