BilgeSibel İle Tanışın

Yaprak Çikolata

Hem kurumlar hem de bireyler için faydalı, yeni bir e-ticaret sitesini tanıştırmak istiyoruz sizlerle. Hediye sitesi olarak bilinen bilgesibel’i incelediğimizde de aslında her şeyi bulabildiğimiz bir avm’de hissettik kendimizi. Bizim için diğer bir önemli özelliği ise her sitede bulamadığımız özel üretim ürünlerin bu sitede rahatlıkla bulunması. İnsan içinde gezerken kendini güvende hissediyor. Belli ki tek tek üreticiler ve tasarımcılar seçilmiş ve ürünler kolay bir sunumla sergilenmiş.
Kategoriler kolaylıkla ürünü bulabileceğiniz şekilde ayrıştırılmış. Aynı anda bir anne, hem çocuğuna hem eşine, hem annesine, hem evine uygun ürünler bulabiliyor.
İnsan sağlığına da önem veren bilgesibel çoğunlukla organik el yapımı ürünlerin satışına aracılık ediyor.

Deniz Serisi Bileklik

Seçeceğiniz her hediyenin bir anlamı var bilgesibel’de. Hediye alacağınız kişinin karakterine göre seçim yapabilmeniz için özel simgelerle tasarlanmış ürünleri tercih ediyorlar. “Alınmış olsun diye hediye almayın” diye düşünmüşler. Sloganları; ‘Sözleriniz ve yaptıklarınız unutulabilir, ancak yaşattıklarınız ve hissettirdikleriniz unutulmaz.’  Hediye seçerken uzun zaman sevgiyle hatırlanılmasını istemişler. Ayrıca videolarında ürünün özelliklerini de rahatlıkla görebiliyorsunuz.

Ürünler özenle üretildiği gibi paketlemeye de özen gösteriyorlar. Ürüne olduğu kadar sunuma da özen göstermeleri bizi memnun etti.

Yiyecekten içeceğe, takıdan dekoratif ürünlere kadar onlarca çeşitte 2500 ürünün bulunduğu güvenli alışveriş sitesi Bilgesibel'i tüm takipçilerimize öneriyoruz.
http://www.bilgesibel.com/

BilgeSibel İle Tanışın BilgeSibel İle Tanışın Reviewed by admin on Temmuz 18, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.