Obaçay kazanma şansı

Obaçay kazanma şansı
Önceki gün sizlere peynir kazanabileceğiniz bir kampanya duyurmuştuk. Sonradan düşündük ki, kahvaltı peynirsiz olmadığı gibi çaysız da olmaz. Bugün de çay kazandıran bir kampanya duyuralım istedik.

Türk milleti için çay sadece bir içecek değildir. Çay bizim için dostluktur, keyiftir. Bir misafirimiz geldiğinde "Bir şey içer misin?" diye sormayız, "Çay içer misin?" diye sorarız. Çünkü çayımız her daim hazırdır. Gurbetteyken belki de en çok bir bardak çayı özleriz. Hatta bizim çay kültürümüz öyle bir hal almıştır ki yabancılar üzerine kitap bile yazmıştır. Katherine Branning adlı yazarın çay kültürümüz üzerine "Yes, i would love another glass of tea" (Evet, bir çay daha alırım lütfen) adında bir kitabının bile bulunduğunu biliyor muydunuz?

Sözü fazla uzatmadan kampanyamıza geçelim. Obaçay Facebook sayfasında düzenlenen kampanyaya katılmak için çay içerken çekildiğiniz bir fotoğrafı, yanına çayın sizin için ne anlam ifade ettiğini yazarak yarışma görselinin altına yorum olarak bırakmanız yeterli. 20 Temmuz saat 09:00'a kadar devam edecek kampanya sonunda yapılacak çekiliş sonucunda 20 kişiye Obaçay’dan 25’li fincan Filizim ya da Bergamot Çay hediye edilecektir.

https://www.facebook.com/obacaylezzeti/posts/1147968175225308
Obaçay kazanma şansı Obaçay kazanma şansı Reviewed by admin on Temmuz 19, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.