Hayat En Güzel Hediye

Hayat En Güzel Hediye

Hediye denilince aklımıza nedense maddi ürünler gelir. Hatta ev hediyesi dendiğinde ilk akla gelen şey de bir Paşabahçe Borcam olur. Aslında bazen bazı insanları varlığı bizim için güzel bir hediye iken, bazen sıcacık bir kucaklama paha biçilmez bir hediyedir. Hatta biraz detaylı düşündüğünüzde hayatınızın hem kendiniz hem de başkaları için başlı başına bir hediye olduğunu göreceksiniz. Hayatı güzel kılan anlarınız şimdi size hediye çeki kazandıracak.

Paşabahçe Mağazaları Instagram sayfasında düzenlediği kampanya ile 200 TL'lik Paşabahçe Gift Kart kazandırıyor. Kampanyaya katılmak için @pasabahce Instagram hesabını takip etmeyi unutmayın. Daha sonra hayatınıza anlam katan anlarınızın fotoğraflarını #hayatenguzelhediye ve #pasabahcemagazalari etiketlerini de ekleyerek paylaşın.

31 Temmuz'a kadar 3 dönem halinde düzenlenecek olan kampanyaya katılanlar arasında Paşabahçe Mağazaları çalışanlarından oluşan jüri değerlendirmesi sonucunda seçilecek olan toplamda 6 kişiye 200'er TL değerinde hediye çeki verilecektir.

http://www.hayatenguzelhediye.com/
Hayat En Güzel Hediye Hayat En Güzel Hediye Reviewed by admin on Temmuz 22, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.