En Ucuz Uçak Bileti

En Ucuz Uçak Bileti
Tatile gitmek güzel de eğer uçak biletinizi erkenden almazsanız size biraz pahalıya patlayabilir. Bildiğiniz üzere uçak biletini ne kadar erken alırsanız o kadar ucuza geliyor. Tabi bunun bir istisnası var o da kampanya dönemleri. Firmalar son dakika olsa bile belirli dönemlerde fiyatlarda indirime gidebiliyor. Belki de sizin alacağınız bilet farklı bir hava yolu firmasında indirimde olabilir. Bunu bilmenin iki yolu var. Birincisi bütün hava yollarını tek tek takip etmek. İkincisi ve mantıklı olanı ise biletinizi alırken Ucakara sitesine danışmak.

Ucakara.com sitesine nereden nereye gitmek istediğinizi yazıyorsunuz ve site sizin için binlerce hava yolu ve tatil sitesini tarayarak en uygun fiyatı buluyor. Sonrasında ise yapmanız gereken tek şey size uygun olan saati ve tarihi seçmek.

Ayrıca eğer isterseniz aramanızı yaparken 1 aktarmalı, 2 aktarmalı ya da aktarmasız seçenekleri filtreleyebilir ya da ulaşım için ayırabileceğiniz en fazla bütçeyi siteye girerek bu tutarın altında kalan uçak biletlerinin listelenmesini sağlayabilirsiniz.

http://ucakara.com/
En Ucuz Uçak Bileti En Ucuz Uçak Bileti Reviewed by admin on Temmuz 20, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.