Bir Hayal Bir Oyun

Bir Hayal Bir Oyun

Çocukların hayal dünyaları çok geniştir. Biz büyükler çocuklarımız ile aynı şeye baktığımızda çok farklı şeyler görüyor olabiliriz. Büyükler olarak biz elimize iki tane oyuncak alsak bunları birbiri ile nasıl konuşturacağımızı bilemezken çocuklar bu bebekler ile bir hikaye yazıp oynatabilir. Keşke çocukken sahip olduğumuz bu özelliği hiç kaybetmesek de hepimiz kitaplar yazsak. Aslında bu özelliğimizi kaybetmemek biraz da bize bağlı. Eğer yeterli bir eğitim alırsak bu yönümüz körelmez.

Zorlu holding çocuklar için düzenlediği kampanya sayesine çocuklarınızın hayallerini sahneye taşımakla kalmayıp aynı zamanda "Yaratıcı yazarlık eğitimi" ile geleceğin yazarlarını yetiştiriyor. Bununla da yetinmeyen firma düzenlediği kampanya ile toplam 18.000TL nakit para ödülü dağıtıyor.

İlköğretim 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin katılabileceği kampanya için son başvuru tarihi 13 Ağustos. Çocukların kendi hayal güçleri ile yazacakları oyunları göndererek katılabilecekleri kampanya sonunda jüri tarafından seçilecek olan senaryo sahnede sergilenmenin yanı sıra yazarına 10.000TL nakit para ödülü de verilecek. İkinciye 5000TL, üçüncüye ise 3000TL hediye edilecek.

http://www.zorlu.com.tr/birhayalbiroyun/katilim-kosullari.html
Bir Hayal Bir Oyun Bir Hayal Bir Oyun Reviewed by admin on Ağustos 04, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.