Nogger 2000TL Kazandırıyor

Nogger 2000TL Kazandırıyor

Sıcak yaz günlerinde bizi serinletirken tatlı ihtiyacımızı da karşılayan Nogger, şimdi de 2000TL nakit para ödülü kazandırıyor. Bildiğiniz üzere Nogger'ın üç farklı ürünü var, bunlar; Nogger Sandwich, Nogger Winner ve Nogger Waffle. Siz hangisini daha çok seviyorsunuz bilmiyoruz ama biz aralarında ayırım yapamıyoruz. Hangisi olsa nefes almadan yeriz :)

Bu kampanyaya katılabilmek için biraz tasarım yeteneğinizi konuşturmanız gerekiyor. Nogger'lar şimdi konuşmaya başladı. Yapacağınız tasarımda Nogger'ları istediğiniz gibi konuşturarak sosyal medya içeriği hazırlayabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken birkaç nokta var. Öncelikle Nogger ürünlerine el, ayak gibi uzuvlar ekleyemezsiniz. Ancak bunun yerine şapka, ceket ya da gözlük giydirebilirsiniz. Ayrıca görsele yazı ekleyecekseniz mutlaka belirtilen fontları kullanmanız gerekiyor. Bir de tasarımı yaparken size verilen Nogger görsellerinden yararlanmalısınız.

Bu şartları sağlayan çalışmanızı yaptıktan sonra siteye yollayın, jüri değerlendirmesi sonucunda seçilecek olan çalışma sizinki olsun, 2000TL'lik telif ücretini almaya hak kazanın.

https://www.bobiler.org/acikbrief/noggerlarkonusuyor/14
Nogger 2000TL Kazandırıyor Nogger 2000TL Kazandırıyor Reviewed by admin on Ağustos 05, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.