Opet Tatil Yolu Kampanyası

Opet Tatil Yolu Kampanyası

Ağustos ayının sonuna doğru geliyoruz. Bu ay kimileri için tatilin sonu anlamına gelirken sezon sonu indirimini bekleyenler için tatilin yeni başladığı anlamına gelir. Birçoğumuz tatile arabayla gitmeyi severiz. Bunun nedenleri arasında gideceğimiz yerde arabaya ihtiyaç duyacak olmamız, toplu taşıma araçlarının direk istediğimiz noktaya bırakmaması, çocuklu aileler için acil durumda istediğiniz yerde durabilme rahatlığı vs. gelir. Yollarda da temiz tuvaletleri ve kaliteli yakıtı nedeniyle de genellikle Opet istasyonlarında mola verilir.

İstasyonlarında mola verdiğimiz, depomuzu fullediğimiz Opet şimdi bizlere hediye akaryakıt hediye ediyor. Opet Tatil Yolu kampanyası kapsamında siteye girerek tatil mesajını okuduktan sonra formu dolduranlar arasında yapılacak çekiliş ile belirlenecek olan 1000 kişiye 50TL'lik yakıt hediye edilecek.

Formu doldurduktan sonra cep telefonunuza gelecek şifreyi siteye girerek telefonunuzu onaylamayı unutmayın. Hediye sayısı fazla olduğu için kazanma şansınız bir hayli yüksek.

http://www.opet.com.tr/tatilyolu

Opet Tatil Yolu Kampanyası Opet Tatil Yolu Kampanyası Reviewed by admin on Ağustos 24, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.