Pantene Altın Kelebek Ödülleri

Pantene Altın Kelebek Ödülleri

Holywood'un Oscar ödül töreni varsa bizim de Altın Kelebek Ödülleri'miz var. Hem de onlarınki gecenin bilmemkaçında yayınlanırken bizimki akşam güzel bir vakitte yayınlanıyor :)

Şaka bir yana bu yıl 43.'sü düzenlenecek olan Panthene Altın Kelebek Ödülleri'ne çok kısa bir zaman kaldı. Kasım ayında yapılacak olan etkinlik Hürriyet gazetesi internet sitesi, CNN Türk ve Kanal D'den canlı yayınlanacak. Altın Kelebek'te sanatçıların yanı sıra oylamaya katılanlar da hediye kazanıyor. Oyalamaya katılanlar arasında yapılacak çekiliş ile toplam 12 kişi hediyeler kazanacak. iPhone'dan PlayStation 4 Konsol oyununa, Samsung Galaxy S7 Edge'den Samsung Smart Led TV'ye kadar birbirinden güzel hediyelerden birini kazanmak için oylamaya katılabilirsiniz.

Oylama 2 Ekim'a kadar devam edecek ve çekiliş 7 Ekim'de noter huzurunda yapılacak.

Hediyeler bununla da bitmiyor. Ödüllerin yanı sıra çekilişle belirlenecek olan 30 çift Pantene sponsorluğunda düzenlenen geceye katılacak. Geceye katılmak için Pantene Altın Kelebek ödülleri gecesine özel hazırlanmış ürünleri satın alarak içerisinden çıkan şifreyi siteye girmeniz ve çekilişe katılmanız gerekiyor.

http://www.pantenealtinkelebekodulleri.com/
Pantene Altın Kelebek Ödülleri Pantene Altın Kelebek Ödülleri Reviewed by admin on Ağustos 23, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.