1 Yıllık Bebek Bezi Hediye


Bebeği olan ailelerin en büyük gider kalemlerinden bir tanesi de bebek bezidir. Kalitesiz bir ürün alsanız bebeğinizin poposu pişik olur, kaliteli alsanız bütçeniz zorlanır. Bebek bezi fiyatları da çok farklıdır. Her paketin fiyatı ve paket içerisindeki bez adedi farklıdır. Bu nedenle de aileler genellikle paket fiyatını bez sayısına bölerek bez başına düşen ücreti hesaplayarak en uygun ürünü bulmaya çalışır.

Paro bebek bezi çekilişi sayesinde bir yıllık bebek bezi kazanmak, bu sayede de markette fiyat hesaplaması yapmaktan kurtulmak elinizde. İnternet sitesindeki formu doldurarak Paro'ya kayıt yaptıranlar arasından noter huzurunda yapılacak çekiliş ile belirlenecek olan 2 kişiye piyasa değeri 1.173TL değerinde Prima bebek bezi hediye edilecek.

Kampanyayı yaparlarken bebeğinizin farklı numaralarda beze ihtiyaç duyacağını da düşünmüşler. Bu nedenle çekiliş sonunda hediye edilecek bebek bezi paketinin içerisine farklı numaralardan farklı adetlerde bez konmuş. Bebeği olan, olmayan herkesin katılabileceği bu kampanyayı kaçırmayın.

https://www.paro.com.tr/cekilis/bebek-bezi/
1 Yıllık Bebek Bezi Hediye 1 Yıllık Bebek Bezi Hediye Reviewed by admin on Ekim 14, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.