Mobil Seferberlik Başladı


Tek bir şirket altında toplanarak güçlerini birleştiren Türk Telekom ve Avea, cep telefonu kullanıcılarına özel bir kampanya hazırladı. Eğer Türk Telekom Mobil (Eski adıyla Avea) abonesi değilseniz telefon operatörünüzü değiştirmek için artık iyi bir nedeniniz var.

Sadece hattını Türk Telekom Mobil'e taşıyanların yararlanabileceği bu özel kampanya sayesinde aylık 5GB internet, 1000 dakika konuşma süresi ve 1000 sms'e aylık sadece 37TL'den sahip olabileceksiniz. Türk Telekom Mobil kendine o kadar çok güveniyor ki ilk 3 ay cayma bedeli de almıyor. Yani hattınızı taşıyıp kampanyadan yararlandıktan sonra herhangi bir nedenle fikrinizi değiştirirseniz hiçbir cayma bedeli ödemeden kampanyadan çıkabilirsiniz.

Başvuru yapmak için yerinizden kalkmanıza bile gerek yok. Sitede bulunan formu doldurmanız halinde yetkililer hattı ayağınıza kadar getiriyor. Size de Türk Telekom avantajlarından yararlanmak düşüyor.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/Sayfalar/mobil-online-basvuru-1.aspx

Eğer zaten Türk Telekom Mobil abonesiyseniz, benzer kampanyalardan uzun zamandır yararlandığınız için bu kampanyaya dahil olamıyorsunuz.

Mobil Seferberlik Başladı Mobil Seferberlik Başladı Reviewed by admin on Ekim 19, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.