Napolyon ile 100TL Kazan

Fikirlerini Paylaş, Sen de Kazanmaya Başla!

2016 yılının sonlarına doğru gelirken, ülkemizde ekonomik kriz iyice kendini hissettirmeye başladı. Artık ekmek adeta aslanın ağzında. Bu kriz ortamında sizlere yerinizden kalkmadan nakit para kazandıracak bir önerimiz var; Napolyon.

Sitemizde daha önce de bir çok kez haberlerine yer verdiğimiz Napolyon sitesinin çalışma mantığı çok basit. Pazar araştırması yapmak isteyen, tüketicilerin görüşlerine değer veren firmalar Napolyon'da anket oluşturuyor. Siz de doldurduğunuz her anket başına Nap puan kazanıyor, puanlarınız belirli bir seviyeye geldiğinde de nakit para ödülüne çevirebiliyorsunuz.

Napolyon'da anket doldurarak puan kazanabileceğiniz gibi, siteye giriş yaparak, site içerisindeki oyunlara katılarak, arkadaşlarınızı davet ederek de puan kazanabilirsiniz.

Biz şimdiye kadar 6 kez 100TL'lik ödeme aldık. Son aldığımız ödemenin dekontunu aşağıda bulabilirsiniz. Ödeme talebinde bulunduğunuzda 1 hafta sonra para banka hesabınıza yatmış oluyor.

Aşağıdaki linkten referansımızla üye olarak ilk 1000 Nap puanınızı kazanabilir, sonrasında profil bilgilerinizi doldurarak ek puan kazanabilirsiniz.

www.napolyon.com

Ödeme dekontu;
Napolyon Ödeme Dekont
Napolyon ile 100TL Kazan Napolyon ile 100TL Kazan Reviewed by admin on Ekim 22, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.