Çak Bi 5Lik

Çak Bi 5Lik

Media Markt'ta 50.000'den fazla ürün çeşidi olduğunu biliyor muydunuz? Dünya üzerinde kaç farklı elektronik ürün çeşidi vardır bilmiyoruz ama 50.000 çeşit ürünün bir insanın tüm ihtiyaçlarına yetecek kadar çok olduğu ortada. Bu da demek oluyor ki tüm elektronik ürün ihtiyaçlarınızı Media Markt'tan temin edebilirsiniz.

Çak Bi 5'lik kampanyası kapsamında Media Markt ürünlerinden oluşan bir sepet yapmanız gerekiyor. Site üzerinden oluşturacağınız ve en fazla 5000TL tutarında olması gereken sepetinize güzel bir isim vermeyi de unutmayın. Sepetinize vereceğiniz orijinal isimler jüri tarafından değerlendirilecek ve en beğenilen sepetin sahibine sepet içerisindeki ürünler hediye edilecektir. Ayrıca yarışmaya katılacak olan 100 kişiye de Proda 6200 mAh Taşınabilir Güç Ünitesi hediye edilecek.

Bu kadar çok ürün çeşidi arasında size hediye edilecek ürünleri seçmeniz zor olabilir. Acele etmeyin, kampanyaya 25 Kasım tarihine kadar katılabilirsiniz. Hızlı bir değerlendirme süresinden sonra kampanya sonuçları 30 Kasım tarihinde açıklanacak.

http://cakbi5lik.com/cakbi5lik4/
Çak Bi 5Lik Çak Bi 5Lik Reviewed by admin on Ekim 31, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.