Powerpoint İle Roma Seyahati Kazan

Powerpoint İle Roma Seyahati Kazan

Microsoft Powerpoint ile bugüne kadar hep işiniz ya da okulunuz ile ilgili sunumlar hazırladınız. Bu sunumların bir kısmı size angarya gibi geldi, bir kısmında içinizdeki ses size "bitse de gitsek" dedi. Sunumu bitirdiğinizde stresiniz biraz azaldı ve "aslında büyütülecek bir şey yokmuş" diye düşündünüz. Peki, şimdi sizi eğlendirecek, sevginizi ifade edebileceğiniz bir sunum hazırlamak ve Paris seyahati kazanmak ister misiniz?

Powerpoint kullanarak eşinize ya da sevgilinize olan sevginizi ifade edin, jüri tarafından en beğenilen sunum sizinki olsun, çift kişilik romantik bir Paris seyahati kazanın. Sunumunuzu zenginleştirmek için Office 2016 ile gelen yeni özellikleri kullanabilirsiniz.

Kampanyaya katılabilmek için sunumun ilk sayfasına ad, soyad, e-posta adresi ve telefonunuzu yazmayı unutmayın. Hazırladığınız sunumu aşağıdaki linkte bulunan sayfaya yükleyerek kampanyaya katılabilirsiniz.

https://www.microsoft.com/turkiye/powerpointileanlat/

Oldu da kampanyanın kazananı siz olmadınız diyelim, bu sunum sayesinde sevdiğinizin gönlünü bir kez daha kazanmış olacaksınız, fena mı :)
Powerpoint İle Roma Seyahati Kazan Powerpoint İle Roma Seyahati Kazan Reviewed by admin on Ocak 26, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.