Soruyu Bil 200TL Kazan

Soruyu Bil 200TL Kazan

Firmalar ile anlaşarak, internet üzerinden yaptığımız alışverişlerden para kazanmamızı sağlayan Artiway bu defa alışveriş yapmamıza gerek kalmadan kazanabileceğimiz güzel bir kampanya düzenlemiş. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için özel olarak düzenlenen kampanyaya 12 Mart'a kadar katılabilirsiniz.

Kampanyaya katılmak için Dünya Kadınlar Günü'nün sende çağrıştırdığı şeyleri düşünmen, fotoğraflaman ve Instagram hesabında #artiwaykadin etiketi ile paylaşman gerekiyor. Paylaştığın fotoğrafın altına da aşağıdaki sorunun cevabını yazmanız gerekiyor.

Yarışma sorusu: Kıyafetten, aksesuara, kozmetik ve bakım ürünlerinden, ev ve yaşam trenlerine kadar birçok ürünü en güzel indirimlerle bulabileceğin, Türkiye’nin en sevilen markalarından Markafoni’nin kuruluş yılı nedir?

Kampanya bununla da sınırlı değil. 8-12 Mart tarihleri arasında Artiway üzerinden tıklayarak Markafoni'ye giriş yapıp alışveriş yapmanız halinde alışveriş tutarınızın %10'u Artiway hesabınıza yüklenecek. Biriktirdiğiniz bonusları banka hesabınıza transfer edebilirsiniz.

Katılım şartlarını yerine getirenler arasından çekiliş ile belirlenecek 1 kişiye 200TL bonus hediye edilecektir. Hediyeniz Artiway hesabınıza tanımlanacağı için eğer hesabınız yoksa aşağıdaki linke tıklayarak Artiway hesabı oluşturmanız gerekiyor.
www.artiway.com.tr
Soruyu Bil 200TL Kazan Soruyu Bil 200TL Kazan Reviewed by admin on Mart 09, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.