Ana Kuzuları Kazanıyor

Ana Kuzuları Kazanıyor

Ana kuzusu olmak özünde mükemmel bir şey olsa da bunu anlamayanlar tarafından kötü bir ifade gibi kullanılabilir. Biz bunu kaşıkçı elmasının değerini anlamayıp 3 kaşık karşılığı satan kişiye benzetiyoruz. Değerini anlamayan biri tarafından 3 kaşığa satılsa da elmasın gerçek değerinin değişmediği bir gerçek.

Ülker Hanımeller'in anne eli değmiş gibi olan bisküvileri ana kuzularını (hele de annelerinden uzakta iseler) mutlu ediyor. Hanımeller markası bununla da yetinmemiş, bir de ödüllü oyun hazırlayarak yeni bir mutluluk çalışması başlatmış. Bu kampanyada "ben de ana kuzusuyum" diyen 100 kişi güzel bir hediye seti kazanacak.

31 Mart'a kadar devam edecek olan kampanyada sitede bulunan testi çözdükten sonra oyunu tamamlayarak çekiliş hakkı kazanabilirsiniz. Her oyun başına 1 çekiliş hakkı, günlük en fazla 10 çekiliş hakkı kazanabilirsiniz. Kampanya dönemi sonunda yapılacak olan çekiliş ile 100 kişiye içerisinde 1 adet kuzu tasarımlı yastık, 3 adet hanımeller bisküvi paketi, 1 adet de tebrik kartı bulunan hediye seti kazanacak.

https://www.bendeanakuzusuyum.com/
Ana Kuzuları Kazanıyor Ana Kuzuları Kazanıyor Reviewed by admin on Mart 16, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.