Opet Sevgi Deposu

Opet Sevgi Deposu

Ülkemizde maalesef insanların birbirlerine saygısı yok. Bunun en belirgin örneğini trafikte görebiliyorsunuz. Birbirine yol vermemek için kırk takla atan mı ararsınız, emniyet şeridinden gidip sonradan başkalarının önüne geçince kendini akıllı zanneden mi ararsın, makas atınca kendini usta şoför mü ararsın, hepsi bizim ülkemizde (maalesef) bolca var. "Kavga hatalı sollamadan" cümlesini duyunca da artık şaşırmaz olduk, çünkü ülkemizde insanlar gergin olduğu için en ufak bir sorunda kavga etmeyi tercih edebiliyorlar.

Peki, negatif enerji ile dolu bunca insanın arasında hiç mi sevgi dolu insan yok? Aslına bakarsanız sevgi dolu birçok insanın olduğunu ama öfkeli insanların daha fazla konuşulduğunu, bu yüzden de iyiliklerin geri planda kaldığını düşünüyoruz. Opet de bizimle aynı fikirde olmalı ki Sevgi Deposu adında güzel bir kampanyaya imza atmış.

Opet Sevgi Deposu kampanyası kapsamında trafikte gördüğü sevgi dolu hareketleri paylaşanlar arasından çekilişle belirlenecek olan 1000 kişi 50TL değerinde akaryakıt kazanacak. Kampanyaya katılmak için mesajınızı yazmanız, formu doldurduktan sonra cep telefonunuzu doğrulamanız yeterli.

https://www.opet.com.tr/sevgideposu/
Opet Sevgi Deposu Opet Sevgi Deposu Reviewed by admin on Mayıs 17, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.