Market Kampanyalarının Adresi Marketiniz.com Açıldı!


Market kampanyaları son yıllarda zincir marketlerin yaygınlaşmasıyla beraber daha fazla takip edilir oldu. Marketler bu kampanyaları mevcut müşterilerini korumak ve yeni müşteriler elde etmek için sürekli ve düzenli hale getirdiler. Bu kampanyalarının aktüel ürünler başlığıyla yapılmasının bir nedeni aktüel kelimesinin güncel anlamına gelmesi ve bu kampanyalarda daha önce marketlerde satılmayan ürünlerin satılmasından dolayı aktüel, yani güncel bir nevi yeni ürünler anlamını da kapsamaktadır. Bunun dışında güncelliğine, güncel indirime de bir vurgu vardır.

Market Kampanyaları nasıl gerçekleştiriliyor?

Market kampanyalarını bir çok market belirli günlerde gerçekleştirir. Örneğin her hafta Perşembe günü indirim yapan marketler, hafta sonuna özel indirimler sunan marketler gibi belirli günlerde yapılır. Tüketiciler haftanın belirli günleri o marketlerdeki kampanyaları takip ederler. Marketlerin gıda ürünleri haricinde farklı ürün kalemlerinde de indirimleri ciddi anlamda talep görüyor. Özelikle bazı marketlerin gıda dışında getirdiği farklı ürünlere uyguladıkları indirimleri bekleyen tüketiciler bir hayli fazla. A101, BİM ve ŞOK gibi marketler özelikle bu konuda öne çıkıyorlar. Migros, Carrefour gibi marketler normalde de ürün yelpazesi manasında çok geniş oldukları için A101, BİM ve ŞOK gibi marketlere göre daha farklı bir kampanya stratejisi izliyor.

Market İnsertlerinin Tüketiciye Ulaştırılması

Marketlerin düzenlediği bu indirimlerin yer aldığı insertlerin müşterilere ulaştırılması için hem mağazalarda hem de dijital ortamlarda tanıtımlar yapılmaktadır. Tüketicilere bu indirimler mağaza dışında ilgili marketin web sitesinde, sosyal medya hesaplarında veyahut sms ve e-mail abonelikleri varsa bu yöntemlerde de ulaştırılmaktadır. Marketiniz.com sitesi ise vatandaşlar için tüm marketlerin yaptığı indirimleri tek bir yerde incelemelerine olanak sağlayan bir platform oluşturmuş ve hem tüketici için hem de marketler için bir kolaylık sağlamıştır. Siz de http://marketiniz.com üzerinden indirimleri kolayca takip edin.
Market Kampanyalarının Adresi Marketiniz.com Açıldı! Market Kampanyalarının Adresi Marketiniz.com Açıldı! Reviewed by admin on Mayıs 15, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.