Venüsünü Tasarla

Venüsünü Tasarla
Vestel tarafından Türkiye'de üretilen Venus telefonlar uzun zamandır raflarda yerini alıyor. Telefonunu bir adım öteye taşımak isteyen Vestel firması hem inovasyona destek olabileceği hem de kendini geliştirebileceği güzel bir kampanya başlatmış. Toplam 30.000TL nakit para ödülünün dağıtılacağı kampanyanın birincisi Vestel'de proje bazlı çalışma imkânı da kazanacak.

Başvuruların 13 Mayıs'a kadar devam edeceği kampanyaya Venus'e katkı sağlayacak yazılım, donanım ya da aksesuar fikri ile başvurabilirsiniz. 10 kişilik uzman jüri tarafından değerlendirilecek olan başvurular arasından ilk elemede belirlenecek olan 20 takım Vestel City'de eğlenceli bir keşif turu yapacak.

Geliştirilmiş projelerin yüklenmesinden sonra yapılacak olan eleme ile en iyi 10 takım seçilecek. 26 Ekim'e kadar final projelerin yüklenmesi beklenecek ve sonrasında da finalistler belirlenecek.

Kampanya sonunda 1. seçilecek takım 15.000TL para ödülü ve proje bazlı çalışma hakkı kazanacak. 2. takım 10.000TL, 3. takım ise 5.000TL kazanacak.

Bildirim dosyasını, örnek proje dosyasını ve başvuru formunu aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.
http://www.venusunutasarla.com
Venüsünü Tasarla Venüsünü Tasarla Reviewed by admin on Mayıs 05, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.