Çek Gönder 500TL Kazan

Çek Gönder 500TL Kazan

Bazen öyle fırsatlar karşınıza çıkar ki, söyleyeceğiniz bir cümle size pek çok şey kazandırabilir. Bu kampanya da size benzer bir fırsat sunuyor. Sadece "Anneler artık bebeğimister'den alışveriş yapıyor" cümlesini bebeğiniz ile birlikte söyleyerek 500TL'lik hediye çeki kazanabilirsiniz.

Bazılarınızın uzun zamandır kullandığı, bazılarınızın ise belki ilk kez duyacağı anne ve bebek ürünlerini ayağınıza getiren Bebeğim İster sitesi düzenlediği kampanya ile tam 500TL'lik hediye çeki armağan ediyor. Bebeğim İster sitesinde sadece bebeklerin değil annelerin de ihtiyaç duyduğu bir çok ürün mevcut. Teb Girişim bankacılığı tarafından da desteklenen site bir çok üründe uygun fiyat avantajları ile rakiplerinden ayrılıyor.

Facebook veya Instagram üzerinden katılabileceğiniz kampanyaya katılmak için çekeceğiniz videonun 7 saniyeyi geçmemesi gerekiyor. Yarışmaya Facebook üzerinden katılacaksanız Bebeğimİster Facebook hesabını, Instagram üzerinden katılacaksanız da @bebegimister Instagram hesabını takip etmeniz ve paylaşacağınız videoya #bebegimisteranneleri etiketini eklemeniz gerekiyor.

20 Mayıs'a kadar devam edecek olan kampanya sonunda en çok beğeni alan videonun sahibi 500TL'lik bebeğimister hediye çekinin sahibi olacak.

Yarışma detaylarını aşağıda bulabilirsiniz;
http://www.bebegimister.com/sayfa/yarisma

Yarışmanın kazananları 23 Mayıs tarihinde açıklanacaktır.
Çek Gönder 500TL Kazan Çek Gönder 500TL Kazan Reviewed by admin on Mayıs 12, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.