Cimri.com 30 Cep Telefonu, 50 Tablet, 50 Kulaklık Hediye ediyor

Cimri.com 30 Cep Telefonu, 50 Tablet, 50 Kulaklık Hediye ediyor

Yaz geldi ve siz sıcaklardan bunalıp klima almaya karar verdiniz diyelim. Bir çoğunuz bu sıcakta dükkan dükkan gezmek yerine internet üzerinden bir kaç tık ile siparişini vererek klimayı almak isteyecek. Ancak en iyi fiyatı bulmak isteyenlerin gerçek hayatta dükkan dükkan gezmesi gibi internette en iyi fiyatı bulmak için site site gezmemiz gerekebiliyor. Neyse ki gerçek hayatta olmayan fiyat karışılaştırma hizmeti internette var. Cimri.com gibi internet siteleri aradığınız ürünleri sizin için onlarca sitede bularak en iyi fiyatı bir kaç tıklama ile bulmanıza yardımcı oluyor.
Uzun yıllardır kullanıcılarına en iyi deneyimi yaşatmak için çalışan Cimri.com şimdi de bol ödüllü bir çekilişe imza atıyor. Alışveriş yapmanız gerekmeksizin, sadece katılım formunu doldurarak çekilişe katılabilir, cep telefonu, tablet ya da kulaklık kazanabilirsiniz.
30 Eylül'e kadar devam edecek olan kampanya kapsamında çekiliş formu dolduranlar arasından belirlenecek 30 kişiye Vestel Venus V3 cep telefonu, 50 kişiye Vestel V Tab 8010 Tablet, 50 kişiye de Vestel K 500 kulaklık hediye edilecektir.

Toplamda 130 kişinin hediye kazanacağı, bol ödüllü çekilişe katılmak için tek yapmanız gereken şey, aşağıdaki formu doldurmak.
https://www.cimri.com/cekilis/
Cimri.com 30 Cep Telefonu, 50 Tablet, 50 Kulaklık Hediye ediyor Cimri.com 30 Cep Telefonu, 50 Tablet, 50 Kulaklık Hediye ediyor Reviewed by admin on Haziran 12, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.