Helikopter Turu Kazan

Helikopter Turu Kazan

Kullanıcılarına Paha Biçilmez Deneyimler yaşatan MasterCard, kullanıcılarını bir kez daha mutlu etmek için güzel bir kampanya hazırlamış. MasterCard sitesindeki testi çözenler arasından belirlenecek olan 4 kişi Temmuz ayında rehber eşliğinde helikopter turu kazanacak. AW 119 model helikopterle yapılacak olan tur, Haliç, Tarihi Yarımada ve Boğaz hattını yukarıdan görmenizi sağlayacak. Tarihi yapıları sadece görmekle kalmayıp, rehberinizden de ilgili yerlerin tarihini öğreneceksiniz.
Helikopter turu kazanabilmeniz için Paha Biçilmez İstanbul sitesine üye olduktan sonra Master Kartınız ile üyeliğinizi doğrulamanız gerekiyor. Bu kampanyaya sadece Master Kart sahipleri katılabiliyor.
Siteye üye olup doğrulama işlemlerini tamamladıktan sonra toplam 180 saniye sürecek olan "Şehir Tarihi" testini en fazla doğru sayısı ile tamamlamanız gerekiyor. Testte zorlandığınız sorular olursa vakit kaybetmemek için pas geçebilirsiniz.
Her Master Kart sahibi kampanyaya sadece 1 kez katılabilir. Test sonucunda en yüksek puanı alacak olan katılımcı, misafirleri ile birlikte katılabileceği 4 adet tek kişilik davetiyenin sahibi olacak.
Test 14 Temmuz Cuma gününe kadar açık kalacak ve kampanya kazananları 17 Temmuz günü açıklanacaktır. Kampanya sonuçlarını kontrol etmek için forumumuza göz atmayı unutmayın ;)
https://www.priceless.com/tr-tr/turkey/Istanbul-Helikopter-Turu-tu-tu/offer.html
Helikopter Turu Kazan Helikopter Turu Kazan Reviewed by admin on Haziran 13, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.