Penti Hediye Çeki Kazan

Penti Hediye Çeki Kazan

İç giyimin lider markası Penti düzenlediği kampanya sayesinde hem sizi mağaza mağaza gezmekten kurtarıyor hem de hediye çeki kazandırıyor. Penti internet sitesinde bulunan testi dolduran herkes 10TL hediye çeki kazanıyor. Ayrıca internet sitesinde bulunan üyelik formunu doldurarak siteye üye olan herkese, e-bültene üye olmaları halinde 10TL hediye çeki daha armağan ediliyor.

Penti internet sitesinden yapacağınız 75TL ve üzeri alışverişlerde de kargo ücreti ödemeyeceksiniz.
Penti'de sadece iç giyim yok. Ev giyimi, plaj giyimi, çorap, aksesuar gibi birçok kategoride yüzlerce ürüne birkaç tıklama ile ulaşabilir, ücretsiz kargo ve hediye çekini kullanarak ürünleri uygun fiyata satın alarak ayağınıza gelmesini sağlayabilirsiniz. Sitede bulunan fırsat köşesinde 3 al 2 öde veya %70'e varan indirimler de cabası.

Bu kadar kampanyanın üzerine bu yaz her yerde Penti ürünleri yer alacak gibi görünüyor. Siz de bu akımı kaçırmamak için elinizi çabuk tutun.
Penti alışverişlerinizi yapmadan önce firmanın ücretsiz sadakat programı olan Penti Star kart sahibi olarak alışverişlerinizden de yıldız kazanabilir, daha sonra kazandığınız yıldızları dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

https://www.penti.com/
Penti Hediye Çeki Kazan Penti Hediye Çeki Kazan Reviewed by admin on Haziran 22, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.