BabaKumanda Televizyon Kazandırıyor

BabaKumanda Televizyon Kazandırıyor

Babalar ve televizyon kumandası ayrılmaz birer ikilidir. Televizyon kumandası sadece bir kumanda değil aynı zamanda adeta bir kralın asasıdır. Televizyon kumandası evde izlenilecek kanala hükmetmenin sembolüdür. Belki de bu yüzdendir ki babalarımız televizyon kumandasını ellerinden düşürmek istemezler. Televizyon kumandasının ait olduğu üç yer vardır. Bunlardan birisi babaların elleri, diğeri babaların göbeklerinin üzeri, üçüncüsü ise koltuk minderlerinin arasıdır. Koltuk minderinin arasına saklanan kumanda evin babasının gelip kendisini almasını beklemektedir.
Beko sosyal medya üzerinden düzenlediği eğlenceli babalar günü kampanyası ile 3 kişiye babalar günü için özel tasarlanmış olan Beko Crystal TV (RGG000-B55L87525S) kazanacak. Kampanyaya katılmak için Facebook, Twitter ya da Instagram üzerinden #BabaKumanda etiketi ile herkese açık şekilde paylaşım yapmanız gerekiyor. Yapılan paylaşımlar arasından jüri tarafından seçilecek olan 3 mesajın sahibi televizyon kazanacak.

Kampanya 18 Haziran'a kadar devam edecek ve kazananlar ile 26 Haziran'da iletişime geçilecektir. Bu eğlenceli kampanyaya katılıp televizyonu kazanmanız halinde evinizdeki mevcut televizyonun ve doğal olarak da kumandasının size kalacağını da hatırlatmak isteriz :)

Kampanya ile ilgili tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz;
https://www.facebook.com/bekoturkiye/videos/1301282726653815/
BabaKumanda Televizyon Kazandırıyor BabaKumanda Televizyon Kazandırıyor Reviewed by admin on Haziran 16, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.