Viyana Seyahati Kazan

Viyana Seyahati Kazan
Yılın en güzel zamanları hiç şüphesiz ki tatilde olduğumuz zamanlardır. Bu zamanlarda yüzümüzde bir gülümseme ile çevremize mutluluk saçarız. Tatilimizde otel rezervasyonu, uçak bileti, havaalanı transferi, rehber gibi ayrıntıları da tecrübeli biri planlarsa keyfimiz gayet yerinde olur. Yılların tecrübesi ile misafirlerinin yüzünde en büyük gülümsemeyi oluşturmaya çalışan Setur, yüzümüzü bir kez daha güldürecek bir kampanya ile karşımızda.

Setur internet sitesindeki formu dolduranlar arasında yapılacak çekiliş ile belirlenecek 1 talihliye çift kişilik Viyana seyahati armağan edilecek. Kampanyaya başvurmak için yapmanız gereken tek şey ise çekiliş formunu doldurmak.

Çekiliş formu 31 Aralık 2017 tarihine kadar aktif olacak. 12 Ocak'ta yapılacak olan çekiliş sonunda bir kişiye İstanbul -  Viyana çift kişilik gidiş dönüş uçak bileti, Viyana'da 4 yıldızlı otelde 2 kişi 3 gece 4 gün konaklama (kahvaltı dahil) armağan edilecektir. Armağan edilecek olan seyahat 20-23 Nisan 2018 tarihleri arasındadır.

16 Ocak'ta kazanan talihlinin ismi açıklanacak olup asil talihlinin 31 Ocak 2018 tarihine kadar, yedek talihlinin ise 15 Şubat 2018 tarihine kadar başvuru yapması gerekmektedir.
https://www.setur.com.tr/viyana-cekilis-kampanyasi
Viyana Seyahati Kazan Viyana Seyahati Kazan Reviewed by admin on Ekim 31, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.