Anketleri Doldur Hediye Çeki Kazan

Sizlere daha önce birçok kez tanıttığımız, ancak üzerinden biraz zaman geçtiği için yeniden hatırlatma ihtiyacı hissettik. FikirPazarı adında harika bir site var. Bu site bir pazar araştırma firması ve amacı anketler düzenleyerek tüketicilerin beklentilerini anlayıp firmalar ile paylaşmak. Firmaların ürettiği ürün ve hizmetler bizler yani müşteriler olmadan bir anlam ifade etmeyeceği için, her firma müşterisinin ihtiyacını anlayarak en iyi hizmeti sunmaya çalışıyor.

Fikirpazarı da sizlere anketler gönderiyor ve bu anketleri doldurmanız karşılığında puan kazanıyorsunuz. Bu puanları da site üzerinde bulunan ödül kataloğundan istediğiniz bir ödülü almak için kullanabilirsiniz. Biz şimdiye kadar Carrefour hediye çeki, paypal üzerinden nakit para (bu seçenek artık Türkiye için geçerli değil) gibi birçok ödül kazandık, sizlere de şiddetle tavsiye ederiz. Şu kriz ortamında market alışverişlerinizi Fikirpazarı sitesinden kazandığınız hediye çeki ile bedavaya getirmek çok iyi gelecek.

Fikirpazarı üzerinden anketleri doldururken doğru bilgiler ile doldurmanız gerektiğini ve cevaplarınızın tutarlı olması gerektiğini de bir kez daha hatırlatmak isteriz.

Siz de hemen aşağıdaki linkten Fikirpazarı sitesine üye olun ve kazanmaya başlayın.
https://www.fikirpazari.web.tr
Anketleri Doldur Hediye Çeki Kazan Anketleri Doldur Hediye Çeki Kazan Reviewed by admin on Kasım 03, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.