5 Kişiye Samsung Galaxy Note 9 Hediye!

5 Kişiye Samsung Galaxy Note 9 Hediye!
Akbank müşterisiyseniz ve akıllı bir cep telefonunuz varsa bu kampanya tam size göre. Akbank Direkt ve Axess Mobil uygulamalarından en az birini kullanan 5 kişiye Samsung Galaxy Note 9 128 GB Hediye!

Günümüzde bankacılık işlemlerini şubeden yapanların sayısı her geçen gün azalıyor. Bankaların internet şubeleri ve mobil uygulamaları hem bizi şubeye gitmekten kurtarıyor, hem de bankaların daha az şube açmasını bu sayede tasarruf etmelerini sağlıyor. Bu sebeple de bankalar mobil uygulamalarının kullanımını teşvik ediyor. Akbank da düzenlediği bir kampanya ile mobil uygulamalarını kullananlar arasında yapacağı çekiliş ile 5 kişiye Samsung Galaxy Note 9 hediye edecek.

Kampanyaya katılmak için 15 Ekim'e kadar Akbank Direkt uygulaması içerisinde bulunan kampanyalar menüsüne tıkladıktan sonra Samsung kampanyasına katılmanız gerekiyor. Eğer Axess Mobil uygulamasını kullanıyorsanız buradan da katılarak ekstra çekiliş hakkı elde edebilir, kazanma şansınızı arttırabilirsiniz. Eğer mobil uygulamaları henüz kullanmaya başlamadıysanız, hem kampanya için hem de şubede sıra beklemekten kurtulmak için yüklemenizi öneririz.

15 Ekim'e kadar katılabileceğiniz kampanyanın sonuçları 31 Ekim'de Akbank internet sitesinden ve tabi ki forumumuzdan yayınlanacaktır.

https://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/akbank-direkt-samsung-kampanya.aspx
5 Kişiye Samsung Galaxy Note 9 Hediye! 5 Kişiye Samsung Galaxy Note 9 Hediye! Reviewed by admin on Eylül 17, 2018 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.