Formu Doldur, UniBaby Şampuan Kazan

Formu Doldur, UniBaby Şampuan Kazan
Çocuğunuz için özel olarak tasarlanmış, içeriğinde boya, alkol, sls veya paraben olmayan saç ve vücut şampuanı Uni Baby ile daha önce tanışmış mıydınız? Geliştirdiği ürünlerle anne ve babaların favori markası haline gelen Uni Baby şimdi de düzenlediği bir kampanya ile tam 200 kişiye şampuan armağan ediyor.

Göz yakmayan formülü, çocuğunuzu yıkarken işinizi kolaylaştıran pompalı şişesi ve Eczacıbaşı güvencesi ile banyonun vazgeçilmezi haline gelen Uni baby şampuan kazanmak için yapmanız gereken tek şey formu doldurmak.

Kampanya dönemi sonrasında formu dolduranlar arasından yapılacak olan çekiliş ile belirlenecek 200 kişi boyasız şampuan kazanacak.
Kampanyaya Unibaby internet sitesi üzerinden katılabilirsiniz. Katılım formunda yer alan ad, soyad, adres, telefon, eposta, bebeğinizin adı ve doğum tarihini girmeniz çekilişe katılmanız için yeterli olacaktır.
https://www.unibaby.com.tr/boyasiz-sampuan/
Ayrıca Uni Baby sitesinde bulunan faydalı bilgiler linkine tıklayarak da hamilelik, yeni doğan bakımı ve bebek bakımı ile ilgili uzman görüşlerini bulabilirsiniz. Bu bölümde bebekler için oyunlar, hamilelikte cilt bakımı, bebek uyku düzeni ve zihin geliştiren aktiviteler gibi işinize yarayacak bir çok pratik bilgiye erişebilirsiniz.
Formu Doldur, UniBaby Şampuan Kazan Formu Doldur, UniBaby Şampuan Kazan Reviewed by admin on Eylül 10, 2018 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.