Sürdürülebilir Gelecek Fikir Yarışması

fikir yarışması

İnsanoğlu doğal Kaynakları sorumsuzca harcamaya devam ederse, bugünün çocukları büyüdüklerinde temiz suya erişememe, hava kirliliği, çevre kirliliği gibi sorunlar ile boğuşmak zorunda kalacak.
Yaşlı dünyamızın sorunları bununla da bitmiyor. Yoksulluk, açlık, sağlıklı ve kaliteli yaşam gibi bir çok soruna neden olan insanoğlunun bu sorunlara bir çözüm üretmesi de gerekiyor.

Sürdürülebilir Gelecek Ödüllü Proje Fikir Yarışması tam olarak bu amaca hizmet ediyor.
Yarışma kapsamında belirlenen 17 farklı alandan en az bir tanesine çözüm üretecek bir fikir bulabilirim diyorsan, hem para ödülü kazanabilir, hem de gelecek nesillere daha iy bir Dünya bırakılmasına katkıda bulunabilirsin.

Yarışma kapsamında değerlendirilecek olan fikirler içinden seçilecek olan 3 proje fikrinin sahibi nakit para ödülü kazanacak.
Birinciye 25.000 TL, ikinciye 20.000 TL, üçüncüye 10.000 TL nakit para ödülünün verileceği yarışmanın görünmeyen ödülü de sonraki nesillere yaşanabilir bir Dünya armağan etmek olacak.

https://surdurulebilirgelecek.com/
Sürdürülebilir Gelecek Fikir Yarışması Sürdürülebilir Gelecek Fikir Yarışması Reviewed by admin on Haziran 08, 2020 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.