iSay İle Anket Doldur Hediye Çeki Kazan

iSay sayesinde Anketlere Katılarak Para Kazanın

Bir çoğumuz kullandığı ürünler ile ilgili gün içerisinde yorumlar yapıyordur. Belki içtiğimiz ayranı fazla tuzlu buluyoruz veya çamaşır makinesi alırken kendimize göre kriterler belirliyoruz. Gün içerisinde konuştuğumuz bu konular da uçup gidiyor. Dünyanın lider araştırma şirketlerinden Ipsos hem fikirlerinizi markalara ulaştırıyor hem de fikirleriniz karşılığında ödüller dağıtıyor.

Ipsos firması tarafından kurulan i-Say platformuna üye olarak profil bilgilerinizi oluşturabilirsiniz. Firmalar belirlediği kriterlere göre kullanıcılara anketler gönderiyor. Siz de bu anketlere katılarak puan kazanıyorsunuz. Sonrasında ise puanlarınızı sitede bulunan hediye kataloğunda dilediğiniz gibi harcayabiliyorsunuz. Biz bu sistemi uzun zamandır kullanıyoruz ve kazandığımız puanlar ile Getir hediye çeki ve Boyner hediye çeki gibi bir çok ödülümüzü hediye alanından seçip kullandık bile :)

Siz de Dünya'nın en büyük pazar araştırma şirketlerinden biri olan Ipsos tarafından hazırlanan i-Say platformuna üye olun, oturduğunuz yerden hediye kazanmanın keyfine varın.
https://rec-eu.i-say.com
iSay İle Anket Doldur Hediye Çeki Kazan iSay İle Anket Doldur Hediye Çeki Kazan Reviewed by admin on Ocak 08, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.