Nestle Okula Dönüş Kampanyası

Nestle Okula Dönüş Kampanyası
Çocuklar kahvaltılık gevreklere bayılıyor. Besleyici kahvaltılı gevrekleri sütün içine boca eden çokcuklar bu sayede çocuklar süt de tüketerek kalsiyum ihtiyaçlarını karşılamış oluyor. Peki ya büyüklerin ihtiyaçlarını kim karşılayacak? Nestle kahvaltılık gevrekleri sadece çocukları değil, büyükleri de düşünmüş ve okul masraflarına destek olmak için bol ödüllü bir kampanya başlatmış.

Bugün başlayan ve 14 Nisan'a kadar toplamda 4 dönem olarak düzenlenecek kampanya boyunca yüzlerce hediye dağıtılacak. Kampanyaya katılmak için promosyonlu Nesquik Çikolatalı Mısır Gevreği 450 gr, Nesquik Harfler Çikolatalı Tahıl Gevreği 310 gr, Nestle Corn Flakes Mısır Gevreği 450 gr, Nestle Corn Flakes Mısır Gevreği 650 gr, Nesquik Çikolatalı Mısır Gevreği 700gr ürünlerinden bir tanesini alarak içinden çıkan şifre ile katılım formunu doldurmanız yeterli.

Çekiliş boyunca her ay 500 kişiye Disney Kırtasiye Seti (Okul çantası, A4 kağıt kılıf ped, A5 kağıt kılıf ped x 2, kalem seti, boyama kalemi seti, 3 adet silgi, kalemtraş, cetvel) armağan edilecektir.
Ayrıca kampanya sonunda yapılacak olan çekiliş ile de 50 kişiye içerisinde 5.000TL yüklü olan Param hediye kartı armağan edilecektir. 

Kampanyaya katılabilmek için promosyonlu paketleri almanız gerektiğini unutmayın ;)
Nestle Okula Dönüş Kampanyası Nestle Okula Dönüş Kampanyası Reviewed by admin on Ocak 15, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.