Carrefoursa Ücretsiz Teslimat

Carrefoursa Ücretsiz Teslimat
Sizler için yine Carrefoursa kampanyalarını birleştirdik. Yerinizden kalkmadan Carrefoursa fırsatlarından yararlanabilir, ev alışverişlerinizi uygun fiyatla temin edebilirsiniz. İşte birleştirebileceğiniz birbirinden güzel fırsatlar

  • Ücretsiz teslimat; Carrefoursa internet sitesinden 15 Mart'a kadar vereceğiniz 100TL ve üzeri siparişlerde teslimat ücreti yok.
  • Axess'e özel chip para; Axess kartınızla Carrefoursa internet sitesinden tek seferde vereceğiniz 250TL ve üzeri alışverişe 25TL chip para hediye
  • Carrefoursa bebek bezi indirimi; Bebek bezi alırken paket fiyatından çok adet fiyatına bakmak gerekiyor. Aynı markanın benzer ürünleri arasında bile adet farkı olabiliyor. Bu nedenle bebek bezinde kriter paket fiyatı değil birim fiyat olmalı. Carrefoursa, bebek bezlerinde birim fiyatlarda da avantajları evinize getiriyor. Carreoursa internet sitesinden yapacağınız bebek bezi alışverişlerinde %30'a varan indirimler sizi bekliyor.
  • Carrefoursa online market özel indirimleri; Carrefoursa online markete özel indirimler kapsamında Colgate diş macununda %56, Selpak kağıt havluda %52, Yumoş sprey çeşitlerinde %50 ve daha pek çok üründe değişen oranlarda indirimler sizleri bekliyor.
  • Taze meyve sebze şenliği kapsamında bir çok ürün hem taze hem indirimli. Meyve ve sebzeler Carrefoursa uzmanlığında evinize kadar teslim edilecek.
Hepsi ve daha fazlası Carrefoursa Online Market'te sizleri bekliyor.
Carrefoursa Ücretsiz Teslimat Carrefoursa Ücretsiz Teslimat Reviewed by admin on Mart 13, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.