McDonalds Playstation Çekilişi

McDonalds Playstation Çekilişi

Arayıp da bulamadığın PlayStation 5 şimdi McDonald’s’ta, hem de FIFA 21 oyunuyla!

Çocuk menülerindeki oyuncakları sayesinde çocukların yüzünü güldüren McDonald's şimdi de Playstation 5 hediye ederek büyükleri sevindirecek. Türkiye genelinde düzenlenen kampanyaya katılmak için McDonald's restoranlarından en az 25TL ve katları tutarında alışveriş yapmanız yeterli.

Mcdonald's restoranlarından yapacağınız 25TL ve üzeri alışverişlerde, fişin üzerinde çıkacak olan şifreyi, ad, soyad, adres, telefon bilgileriniz ile birlikte kayıt formuna yazarak çekilişe katılabilir, Playstation 5 ve Fifa 21 oyunu kazanacak olan 25 kişiden biri olabilirsiniz.

12 Nisan tarihine kadar devam edecek olan kampanyaya daha fazla şifre göndererek katılabilir, şansınızı arttırabilirsiniz. 25TL'nin katları tutarında yapacağınız harcamalar da size ekstra çekiliş hakkı kazandıracak. Örneğin 50TL'lik bir sipariş verdiğinizde fiş üzerinde yine 1 adet şifre göreceksiniz ancak bu şifreyi siteye girdiğinizde, 2 çekiliş hakkı kazanmış olacaksınız.

Çekiliş 27 Nisan'da yapılacak ve kazananlar 30 Nisan'da duyurulacak. Hediye kazanmanız durumunda alışveriş fişinizi ibraz etmeniz gerekiyor. Bu nedenle şifre ile katılım yaptıktan sonra fişinizi saklamayı unutmayın.

McDonalds Playstation Çekilişi McDonalds Playstation Çekilişi Reviewed by admin on Mart 14, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.