Çitliyo Mini Cooper Çekilişi

Çitliyo Mini Cooper Çekilişi
Artık eskisi kadar fazla araba ödüllü kampanya bulmak zor. Çitliyo tarafından düzenlenen yeni kampanya ile hem Mini Cooper Countryman hem de hediye çekleri kazanma şansı sizleri bekliyor.

Kara şimşek dediğimiz zaman aklımıza iki şey gelir. Birincisi, (yaşı yetenler için) sizinle konuşabilen, dediklerinizi anlayabilen, hatta espri bile yapabilen siyah bir araba. İkincisi ise çekirdek. Araba ile çekirdek kavramları birbirinden farklı gibi görünse de Çitliyo sayesinde bir kampanya için bir araya geldiler. Kampanya sayesinde çekirdek çitlerken araba kazanabileceksiniz.

Çitliyo Mini Cooper çekilişi ile Çitliyo paketlerinden çıkan şifreler size hem çekiliş hakkı, hem de puan kazandıracak. 1. dönemi 14 Haziran'da, 2. dönemi ise 14 Eylül'de bitecek olan kampanya sonunda toplamda 2 adet Mini Cooper Countryman araba hediye edilecek.

Ayrıca paketlerden çıkan şifreler ile biriktireceğiniz puanlar sayesinde 25TL değerinde Getir indirimi, 1 aylık BlueTV üyeliği, günlük 1GB veya 250MB internet, 50TL Trendyol cüzdan hediye çeki gibi bir çok ürüne sahip olabilirsiniz.

Kampanyaya katılmak için Promosyonlu Peyman Çitliyor ürün paketlerinin iç yüzünde yazan şifreleri aşağıdaki linkte bulunan katılım formuna girmeniz yeterli.
Çitliyo Mini Cooper Çekilişi Çitliyo Mini Cooper Çekilişi Reviewed by admin on Mart 17, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.