Logitech Toplantı Odası Kampanyası

Logitech Toplantı Odası Kampanyası
Pandemi sonrasında hayatımıza giren yeni normal ile birlikte artık daha az yüzyüze toplantı yapacağız. Teknolojinin nimetlerini kullanarak online ve görüntülü toplantı yapmak hem pandemi döneminde bizi hastalıklardan koruyacak, hem de ulaşım maliyetlerimizi azaltacağı için hem paradan hem zamandan tasarruf yapmamızı sağlayacak. Evde çalıştığımız dönemde internet üzerinden toplantı yapmaya alışmıştık. Şimdi de şirketlerdeki toplantı odaları görüntülü görüşme yapmaya uygun hale geliyor.

Toplantı odası çözümleri sunan Logitech ile toplantı odanızı yeni normale hazırlamaya ne dersiniz?
Eğer bir işletmeniz varsa ve toplantı odanız telekonferans ile toplantı yapmaya elverişli değil, ya da mevcut kullandığınız üründen memnun değilseniz, Logitech toplantı odası yenileme kampanyasına katılabilirsiniz.

Kampanyaya katılmak için toplantı odanız ile ilgili ihtiyaçlarınızı ve yarışmayı kazanan işletmenin neden sizinki olması gerektiğini anlatan yazınızı katılım formunda belirtin, toplantı odanız Logitech tarafından yenilensin, işletmeniz yeni normale uygun hale gelsin. Toplantı odanız dünyaya açılsın, toplantılarınız verimli hale gelsin.

Yarışmaya 10 Nisan tarihine kadar başvuru yapabilirsiniz. Kazananlar 15 Nisan tarihinde açıklanacak.
Logitech Toplantı Odası Kampanyası Logitech Toplantı Odası Kampanyası Reviewed by admin on Mart 16, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.