Bizim Mutfak Kazandırıyor

Bizim Mutfak Kazandırıyor
Ramazanın gelişi ile birlikte sofralar bir kez daha şenlendi. Özenle hazırlanan sofralar bütün aileyi bir araya getirdi. Bu sene iftarda evdeyiz. Hal böyle olunca da evde yemek yapmak için daha kaliteli ve pratik malzemelere ihtiyacımız var. Bizim mutfak ürünleri iftar sofrası hazırlarken en büyük yardımcımız.

Çek Kazan uygulaması ve Bizim Mutfak tarafından düzenlenen kampanya kapsamında, seçili yerel marketlerden yapacağınız 30TL'lik Bizim veya Bizim Mutfak alışverişinize 20TL Trendyol hediye çeki veya 20TL Opet yakıt puan hediye.

Kampanyaya katılmak için tek seferde 30TL ve üzeri Bizim veya Bizim Mutfak ürünlerinden (Geçerli ürünler; Bulyon, Çorba, Harç, Çeşni, Ketçap & Mayonez, Nişasta Türevleri, Pasta Malzemeleri Kabartma Tozu, Vanilin, Pudra Şekeri, Pirinç Unu, Krem Şanti ve Çikolata Sosu, Toz Puding ve Un) almanız ve alışveriş fişinizi Çek Kazan uygulaması üzerinden göndermeniz yeterli. Fişleriniz değerlendirildikten sonra Trendyol hediye çeki veya Opet yakıt puan hediyelerinden birini seçebilirsiniz.

Kampanya 31 Mayıs'a kadar devam ediyor. 30TL ve üzeri 3 farklı fiş göndererek kampanyadan toplamda 3 kez yararlanabilirsiniz.

Kampanyanın geçerli olduğu marketleri aşağıdaki linkte bulabilirsiniz;
Bizim Mutfak Kazandırıyor Bizim Mutfak Kazandırıyor Reviewed by admin on Nisan 14, 2021 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.