Aliexpress Bedavaya Ürün Nasıl Alınır?

Dünyanın önde gelen e-ticaret sitelerinden biri olan Aliexpress sayesinde yerinizden kalkmadan dünyanın öbür ucundan sipariş verebilir, hatta direk üreticiden ya da toptancıdan alacağınız için kargo dahil ücreti Türkiye'deki ücretlerden daha ucuza gelecek şekilde ürünlere sahip olabilirsiniz. Mağazalarda 20TL'ye satılan ürünleri Aliexpress'te kargo dahil 1$'a görünce insan kendinden geçiyor.

Ucuzun da ucuzu olan bedavaya ulaşmak isterseniz bu haberimiz tam size göre. Aliexpress mobil uygulaması üzerinden her gün onlarca hediye dağıtıyor. Sitede her gün farklı ürünler yayınlanıyor ve bu ürünleri deneyip yorum yapacak şanslı kullanıcılar çekiliş ile belirleniyor. Sizin yapmanız gereken tek şey de Aliexpress mobil uygulamasını yükleyip çekilişe katılmak. Her gün 2 adet ürün için çekilişe katılabilirsiniz. Çekilişe katılıp kazanmanız halinde sadece 1 Cent (bedava dedik ama 1 cent de para mı yahu) ödeyerek ürüne sahip olabilir ve ürünü deneyip yorum yazarak sonraki kampanyalara katılmaya hak kazanabilirsiniz.

Aliexpress uygulamasını henüz indirmediyseniz QR kodunu telefonunuza okutarak ya da cep telefonunuzdan aşağıdaki linklere tıklayarak uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Çekilişe katılmak için uygulamaya giriş yaptıktan sonra "Freebies & Reviews" alanından istediğiniz ürünü seçebilirsiniz.

Android
http://ow.ly/Jhl9307mLXw
AliExpress android indir
             iPhone / iPad:
http://ow.ly/YkNM307mLVn
AliExpress ios indir 

Aliexpress Bedavaya Ürün Nasıl Alınır? Aliexpress Bedavaya Ürün Nasıl Alınır? Reviewed by admin on Aralık 22, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.