Bedava Yakıt Nasıl Alınır?


Dün benzine 10 kuruş zam geldi. Dolar artmaya devam ederse ve dünya üzerinde alternatif bir enerji kaynağına yönelme olmazsa fosil yakıtlar her geçen gün daha fazla azalacak, bu nedenle de fiyatı daha fazla artacak. Aracımız da su yakmadığına göre yakıtı bedavaya getirmenin bir yolunu bulmamız gerekiyor. Merak etmeyin biz sizin için bulduk bile ;)

Zubizu ve Shell işbirliği ile düzenlenen kampanya sayesinde her ay Shell'den 15TL değerinde hediye yakıt kazanabilirsiniz. Hediye yakıt kazanmak için yapmanız gereken tek şey Zubizu'ya üye olmak ve Shell yakıt alımlarınızı aracınızdan bile inmeye gerek kalmadan Zubizu mobil uygulaması üzerinden yapmak. Bu sayede hem bu kış günü ödeme yapmak için aracınızdan inmenize gerek kalmayacak, hem de aylık 300TL'lik yakıt aldığınızda 15TL hediye yakıt kazanacaksınız.

Zubizu'nın avantajları sadece Shell ile de kısıtlı değil. Yüzlerce marka ile anlaşarak kampanyalar düzenleyen Zubizu, üyelerine bir her yerde avantaj sağlıyor. Hem de Zubizu'ya üye olmak tamamen ücretsiz.

Zubizu'ya üye olmak için hemen tıklayın
www.zubizu.com
Bedava Yakıt Nasıl Alınır? Bedava Yakıt Nasıl Alınır? Reviewed by admin on Aralık 23, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.