İdefix ile Kargo Bedava ve Termos Hediye

İdefix ile Kargo Bedava ve Termos Hediye

Kitap okumayı sevenler kendilerini evde, ofiste, toplu taşıma araçlarında belli ederler. Ellerinde kitap ile dolaşmalarının yanı sıra hayata farklı bakış açıları ile bakabilmeleri, duyduklarına hemen inanmayarak araştırma yapabilme ve muhakeme edebilme yetileri bu bireyleri diğerlerinden ayırır. Her ne kadar bazı kesimler tarafından okuyan insanın sayısının az olması istense de okumak, kendini geliştirmek güzel şeydir. Siz çevrenizdekilerin "Benim hayatım roman, kitap okumama gerek yok" demelerine aldanmayın ve bugün bir kitap alarak kişisel gelişiminiz adına bir adım daha atın.

Pek çok üründe olduğu gibi kitaplarda da internetteki fiyatlar mağazalara göre daha avantajlı. Eğer sadece bir adet kitap almayı düşünüyorsanız kargo maliyeti yüzünden kitap fiyatı mağaza fiyatından pahalıya gelebilir. Neyse ki kampanyalar var. İdefix'in kitap şenliği kampanyası sayesinde kargo ücreti ödemeyeceğiniz gibi üzerine bir de termos bardak kazanacaksınız.

İdefix Sanal kitap fuarına özel 21 Aralık'a kadar yapacağınız alışverişlerde kargoyu Bukoli ile alan herkes ücretsiz kargo imkânından yararlanıp bir de üzerine hediye termos bardağın sahibi oluyor. Eğer yakınlarınızda Bukoli noktası yoksa üzülmeyin. Bugüne özel diğer kargo şirketleri de siparişlerinizi ücretsiz olarak adresinize teslim edecek.

www.idefix.com
İdefix ile Kargo Bedava ve Termos Hediye İdefix ile Kargo Bedava ve Termos Hediye Reviewed by admin on Aralık 19, 2016 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.