Shell Motorist Uygulaması Kazandırıyor

Shell Motorist Uygulaması Kazandırıyor

Ülkemizde araba kullanmak büyük çok masraflı. Özel tüketim vergisi, motorlu taşıtlar vergisi, aracın fiyatının yarısından fazlasının vergi olması, Dünya'nın en pahalı yakıtını kullanmamız gibi etkenler özel araç kullanımını diğer ülkelere göre çok daha pahalı hale getiriyor. Motorlu taşıtlar vergisinin günü geldiğinde size işinizi kolaylaştıracak bir kampanya duyurmuştuk. Bugünkü size duyuracağımız kampanya da sizi yakıt masrafından kurtaracak. Kim bilir belki de sizi haber vereceğimiz diğer kampanyalar ile de bir araba kazanırsınız ve bu masraftan bile kurtulabilirsiniz :)

Shell Motorist uygulamasını yükleyerek çekilişe katılanlar 1000TL'ye varan hediye yakıt kazanma şansı yakalıyor. Kampanyaya katılmak için Shell Motorist uygulamasını cep telefonunuza indirdikten sonra "Mesajlarım" kısmında bulunan çekiliş formunu doldurmanız gerekiyor.

Kampanya dönemi sonunca yapılacak çekiliş ile belirlenecek olan 100 kişiye 500TL, 40 kişiye 750TL, 20 kişiye 1000TL değerinde yakıt hediye edilecek. Kampanyaya katılmak için Shell Smart kart numaranızı girmeyi unutmayın.
Shell Motorist Uygulaması Kazandırıyor Shell Motorist Uygulaması Kazandırıyor Reviewed by admin on Mart 17, 2017 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.